Мигдальне печиво — 7 рецептів приготування в домашніх

Домашня випічка по ГОСТу

Мигдальне печиво, яке готувалося в радянський час, у своєму складі мала невелику кількість борошна.

Класичний рецепт по ГОСТу передбачає використання наступного переліку продуктів:

  • мигдаль – 120 г;
  • білок – 3 одиниці;
  • цукровий пісок – 230 г;
  • борошно пшеничне – 30 р.

Приготування радянського мигдалевого печива наступне:

  • З мигдалю приготувати борошно, перемішати з пудрою. Потім ввести пару білків і збити віночком.
  • Останнім ввести в тісто білок, що залишився, повторно попрацювати віночком або міксером.
  • Масу поставити на водяну баню. Важливо уважно простежити, щоб вода не потрапляла в тісто. Помішуючи, нагрівати до тих пір, поки не розчиниться цукор.
  • Перемішати масу з борошном, перекласти тісто в кондитерський мішок і викласти заготовки печива на деко.
  • Випекти десерт в гарячій духовці протягом третини години.
Дивіться також:  Печиво картопля – 7 рецептів, як зробити солодку картоплю
Прокрутка до верху