Мигдальне печиво — 7 рецептів приготування в домашніх

Печиво з мигдальної муки

Печиво з мигдальної муки підійде для вегетаріанців і тих, хто просто любить дієтичні страви без компонентів тваринного походження:

  • 200 г мигдальних горіхів;
  • 1 ½ ст. пластівців вівсянки;
  • ½ Ст. цукру;
  • 4 ст. л. олії рафінованої;
  • 4 ст. л. води.

Схема приготування мигдального печива:

  • Насамперед, за традицією, виготовляємо борошно, подрібнюючи в дрібну крихту горіхи за допомогою блендера.
  • Додаємо вівсянку до отриманої крихті і знову все подрібнюємо блендером. Поступово вводимо цукор, масло і воду – не все відразу, по одній ложці. Ступінь жирності регулюємо за особистим бажанням, але у результаті повинно вийти зовсім не липке, густе тісто.
  • Закриваємо її кришкою/плівкою і відправляємо в холодильну камеру на 30 – 60 хвилин.
  • Готуємо лист, розігріваємо духовку. Скачуємо вручну невеликі кульки і трохи сплющує їх долонями.
  • Викладаємо заготовки на лист і випікаємо близько 20-ти хвилин до легкої золотистої скоринки.

В цьому рецепті кількості продуктів вистачає на 16 – 20 порцій, в залежності від того, якого вони розміру.

Дивіться також:  Віденське печиво – 5 смачних рецептів
Прокрутка до верху