Мигдальне печиво — 7 рецептів приготування в домашніх

Без додавання борошна

  • 300 г мигдалю;
  • яйце;
  • 150 г цукру;
  • 2 ч. л. ванільного цукру або 2 г ваніліну.

Мигдальне печиво з яскравим смаком і без борошна можна зробити таким чином:

  • Залити горіхи окропом хвилин на 10 – 15, а після, зняти шкірку.
    Цей крок можна пропустити. Відсутність мигдальної шкірки робить печиво більш легким і ніжним, а наявність яскравішим за смаком.
  • Горіхи подрібнити блендером.
  • Окремо трохи збити яйце.
  • Перемішати між собою мигдалеву борошно і обидва види цукру. Розтерти з яйцем до отримання вологою липкою крихти.
  • Скачати кульки з цієї заготовки і запекти їх в духовці.
Дивіться також:  Медове печиво — 8 смачних рецептів на швидку руку будинку
Прокрутка до верху