Мигдально-горіхове печиво
- 20 г мигдальних горіхів;
- 100 г волоських горіхів;
- 150 г цукру;
- 1 яйце;
- ванілін.
Приготування мигдально-горіхового ласощі:
- З мигдалевих горіхів готуємо борошно, використовуючи для цього блендер.
- Ядра волоських горіхів слід порубати ножем на дрібні шматочки, але не перетворювати при цьому в крихту.
- Яйце збиваємо з цукром і ваніліном до отримання білої маси.
- Всі частини перемішуємо і отримуємо тісто. Відщипуючи невеликі шматочки від отриманої заготовки, скачуємо з них кульки і викладаємо на деко. Випікаємо до готовності, достатньо 20-ти хвилин.
Перед подачею важливо дати печінкою охолонути. Можна посипати його пудрою.