Мигдальне печиво — 7 рецептів приготування в домашніх

Мигдально-горіхове печиво

  • 20 г мигдальних горіхів;
  • 100 г волоських горіхів;
  • 150 г цукру;
  • 1 яйце;
  • ванілін.

Приготування мигдально-горіхового ласощі:

  • З мигдалевих горіхів готуємо борошно, використовуючи для цього блендер.
  • Ядра волоських горіхів слід порубати ножем на дрібні шматочки, але не перетворювати при цьому в крихту.
  • Яйце збиваємо з цукром і ваніліном до отримання білої маси.
  • Всі частини перемішуємо і отримуємо тісто. Відщипуючи невеликі шматочки від отриманої заготовки, скачуємо з них кульки і викладаємо на деко. Випікаємо до готовності, достатньо 20-ти хвилин.

Перед подачею важливо дати печінкою охолонути. Можна посипати його пудрою.

Дивіться також:  Пісочне печиво з варенням і крихтою – 7 рецептів
Прокрутка до верху