Рецепт з креветками і кальмарами
Це ще один варіант смачного і корисного національного супу. Яскраво виражений морський смак у цьому випадку розбавляється збитим яйцем. Готується дуже просто. У бульйоні дасі, або звичайному рибному, приготованому зі стружки сушеного тунця, розварюються водорості. Цей процес займає не більше двох хвилин. В цей же час відварюють, чистяться, нарізати кальмари і креветки (для зручності можна придбати і готові або консервовані морепродукти).
У киплячий рибний бульйон з водоростями додається тонкою цівкою при постійному помішуванні збите яйце. Після цього в окремій мисці розлучається місо-паста. Її також вливають у суп, після чого вимикають вогонь. Підготовлені креветки і кальмари розкладаються порційно по тарілках перед подачею страви до столу. Зверху кожну порцію можна посипати пореєм або насінням кунжуту (в цьому питанні кожна господиня орієнтується на свій смак).