Млинці на кислому молоці – 8 рецептів млинців

Смачні товсті млинці

Товсті млинці зазвичай подаються як самостійне блюдо з розтопленим вершковим маслом або будь-якими соусами. А ось для завертання начинок вони не підходять. З продуктів береться: 2 ст. кислого молока, півпачки жирного масла, щіпка дрібної солі, 5 сирих яєць, 320 г пшеничного борошна, 2,5 ст. л. цукру.

  • Жовтки яєць ретельно збиваються з цукром і сіллю. Працювати міксером потрібно не менше 4-5 хвилин.
  • Вершкове масло розтоплюється в мікрохвильовій печі і злегка остуджується. Воно повинно бути теплим, але не вогненним.
  • Обидві рідкі маси з’єднуються.
  • Спочатку в майбутнє тісто всипається третину від загальної заявленої кількості борошна. В процесі продукти збиваються.
  • У масу відправляється перший стакан кислого продукту, а після ретельного перемішування – другий.
  • Тепер всипається залишилася борошно.
  • Білки збиваються в густу піну. При додаванні до тесту їх потрібно акуратно вмішувати широкої лопаткою, щоб маса не опало.
  • Відразу після цього можна смажити млинці.

Складаючи готове частування стопкою, слід кожну її частину щедро змащувати розтопленим вершковим маслом або підсолодженою сметаною. Так ласощі навіть на наступний день збереже соковитість.

Дивіться також:  М’ясні начинки для млинців
Прокрутка до верху