Морквяна запіканка – 7 рецептів

Рецепт, як у дитячому садку

Морквяна запіканка як у дитячому садку легко готується в домашніх умовах. Це блюдо є низькокалорійним, корисним і дієтичним. Подається готове страву в теплому або замороженому вигляді, разом з різними соусами, ягодами і сухофруктами.

Для приготування страви слід запастися:

  • морквою – 600 г;
  • цукром – 100 г;
  • борошном – 1,5 ст. л.;
  • розпушувачем – щіпка;
  • вершковим маслом – 120 г;
  • яйцями – пару штук;
  • корицею – за смаком.

Морква очищається, відварюється до готовності і подрібнюється за допомогою заглибного блендера. На виході повинно вийти близько 400 мл пюре.

Далі морквяна маса викладається в глибоку ємність, змішується з цукром, борошном, розпушувачем, вершковим маслом, корицею і збитими яйцями. Після вимішування заготовка переміщується у форму для випікання і поставити в духовку на 45 хвилин при 180 градусах. Готовність продукту перевіряється за допомогою зубочистки – якщо вона суха на виході, то пиріг готовий.

Дивіться також:  Запіканка з курячої печінки, рецепт з фото
Прокрутка до верху