Морквяна запіканка – 7 рецептів

В мультиварці

Морквяна запіканка в мультиварці виходить як в дитинстві – ніжною, ароматною і дуже смачною.

Для її приготування потрібно взяти:

  • морквиною – 400 г;
  • манкою – 4 ст. л.;
  • цукром – 120 г;
  • яйця – 4 шт. категорії С0;
  • родзинками – 150 г;
  • вершковим маслом – 65 г;
  • ваніліном, корицею;
  • розпушувачем – чайна ложка без гірки;
  • апельсиновою цедрою;
  • рослинним маслом;
  • панірувальними сухарями;
  • сіль (щіпка).

Попередньо слід родзинки залити теплою водою і залишити так до того моменту, поки ягоди не розм’якнуть. Очищена морквина подрібнюється в блендері разом з цукром, яйцями і маслом. Після в суміш вводиться манна крупа, сіль, розпушувач і спеції. Все перемішується і отставляется на 25 хвилин до розбухання білих крупинок. Наприкінці в загальну масу вводиться родзинки, і продукти вимішуються до однорідності.

Чаша мультиварки змащується жиром і посипається сухарями (можна манкою). Далі в неї викладається заготівля для запіканки, всі розрівнюється і випікається в режимі «випічка» 45 хвилин. Коли пиріг трохи охолоне, можна вийняти його з форми, полити джемом і подати до столу.

Дивіться також:  Запіканка з макаронів в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху