Смачні морквяні капкейки від Енді Шефа
Морквяні капкейки від Енді Шефа – десерт для найвибагливіших гурманів.
Для тіста беремо:
- морква – 200 г;
- яйця – 2 шт.;
- оливкова або соняшникова олія – 190 г;
- цукор – 200 г;
- йогурт без добавок – 20 г;
- борошно – 220 г;
- ананаси – 30 г;
- ягоди сушені (на смак) – 50 р;
- імбир – щіпка;
- кориця – щіпка;
- сода негашене – 1 ч. л.
Методика виконання:
- Очистити моркву і натерти її на терці великої фракції.
- У миску вбити яйця, додати рослинне масло, цукровий пісок, йогурт.
- Ананаси нарізати (для рецепта підійдуть консервовані або свіжі).
- Додати до них ягоди або родзинки.
- Змішати з яєчною сумішшю.
- В іншій ємності змішати сухі продукти.
- Перемішати їх і ввести в яєчну суміш.
- Заповнити формочки.
- Відправити на запікання.
- Через 20 хвилин перевірити готовність сірником.
Ці капкейки можна їсти без крему. Але при бажанні можна скористатися одним з попередніх рецептів.