Морквяні капкейки – 6 смачних і корисних рецептів

Смачні морквяні капкейки від Енді Шефа

Морквяні капкейки від Енді Шефа – десерт для найвибагливіших гурманів.

Для тіста беремо:

  • морква – 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • оливкова або соняшникова олія – 190 г;
  • цукор – 200 г;
  • йогурт без добавок – 20 г;
  • борошно – 220 г;
  • ананаси – 30 г;
  • ягоди сушені (на смак) – 50 р;
  • імбир – щіпка;
  • кориця – щіпка;
  • сода негашене – 1 ч. л.

Методика виконання:

  • Очистити моркву і натерти її на терці великої фракції.
  • У миску вбити яйця, додати рослинне масло, цукровий пісок, йогурт.
  • Ананаси нарізати (для рецепта підійдуть консервовані або свіжі).
  • Додати до них ягоди або родзинки.
  • Змішати з яєчною сумішшю.
  • В іншій ємності змішати сухі продукти.
  • Перемішати їх і ввести в яєчну суміш.
  • Заповнити формочки.
  • Відправити на запікання.
  • Через 20 хвилин перевірити готовність сірником.

Ці капкейки можна їсти без крему. Але при бажанні можна скористатися одним з попередніх рецептів.

Дивіться також:  Мармелад з яблук – 7 рецептів, як зробити смачний яблучний мармелад в домашніх умовах