Легкий рецепт крему для торта
Склад продуктів:
- 1. Один стакан цукрового порошку.
- 2. Один стакан жирної, густої сметани.
- 3. Натуральний ароматизатор – коньяк, ванілін.
Приготування крему ⇓
Цукровий порошок і натуральні ароматизатори змішуються з холодною сметаною в глибокій посудині і збиваються до кремоподібного виду.
Такий легкий, нежирний крем підходить до будь кексів або тортів. Також він може використовуватися в якості просочення різних десертів.
ШОКОЛАДНИЙ КРЕМ КРЕМ ДЛЯ ТОРТА
Склад продуктів для шоколадного крему для торта:
- 1. 600 грамів шоколаду.
- 2. Кілька склянок води.
- 3. Чай і апельсинову цедру використовувати за смаком.
Приготування шоколадного крему для торта
Шоколадний крем можна робити на основі будь-якого шоколаду. Використовувати можна навіть білий. Однак крем по цьому рецепту найкраще робити з чорного гіркого шоколаду. Чай бажано брати з бергамотовой ноткою в ароматі. Потрібно розтопити Шоколад з допомогою водяної бані. Чай потрібно заварити і залишити настоятися. Щоб прибрати зайві чаїнки потрібно процідити його з допомогою сита. Потім він повільно вливається в розтоплений шоколад. Крем потрібно збити до однорідної консистенції, додати цедру апельсина. Щоб крем загус до потрібного стану, його можна покласти в холодильник на деякий час. Після цього, для того щоб він став повітряним, збиваємо його з допомогою міксера. Якщо крем планується використовувати як глазур, то залишаємо його в рідкому стані для покриття всієї поверхні торта.