Найсмачніші рецепти морозива

Рецепт полуничного морозива

 

Час приготування – 5 годин.

Кількість порцій – 4.

 

Склад продуктів для полуничного морозива:

  • 150 грам полуниці.
  • 80 грам цукру.
  • 2 ст. л. води.
  • 100 грам маскарпоне.
  • 100 грам вершків.
  • 90 грам молока.
  • Ванілін.
  • Приготування полуничного морозива

    Полуниця очищається, дрібно нарізати і викласти в каструлю. До неї додається цукор (20 грам) і вода. Вариться полуниця 7 хвилин, а потім залишають для охолодження.

    Молоко (50 грам) і цукор (60 грам) доводяться до кипіння. Цукор повинен повністю розчинитися. Суміш повинна охолонути. Маскарпоне з рештою молоком, вершками і ваніліном розмішати до однорідної маси. Заливається остившім молочним сиропом. Перемішуємо суміш до однорідної консистенції.

    Суміш виливається в посудину і відправляється в морозилку на 1,5 години. Після цього вона заливається полуничним варенням, розмішати. Суміш не повинна вийти однорідною, розлучення полуниці додадуть оригінальність майбутнього морозиву. Форма знову відправляється в морозилку на 3 години.

    Дивіться також:  Фарширований короп покроковий рецепт
    Прокрутка до верху