Рецепт полуничного морозива
Час приготування – 5 годин.
Кількість порцій – 4.
Склад продуктів для полуничного морозива:
Приготування полуничного морозива
Полуниця очищається, дрібно нарізати і викласти в каструлю. До неї додається цукор (20 грам) і вода. Вариться полуниця 7 хвилин, а потім залишають для охолодження.
Молоко (50 грам) і цукор (60 грам) доводяться до кипіння. Цукор повинен повністю розчинитися. Суміш повинна охолонути. Маскарпоне з рештою молоком, вершками і ваніліном розмішати до однорідної маси. Заливається остившім молочним сиропом. Перемішуємо суміш до однорідної консистенції.
Суміш виливається в посудину і відправляється в морозилку на 1,5 години. Після цього вона заливається полуничним варенням, розмішати. Суміш не повинна вийти однорідною, розлучення полуниці додадуть оригінальність майбутнього морозиву. Форма знову відправляється в морозилку на 3 години.