Найсмачніші рецепти морозива

Рецепт апельсинового сорбету

Час приготування – 2 години 30 хв.

Кількість порцій – 2.

Склад продуктів для апельсинового сорбету:

  • Лимон – 0,5 шт.
  • Білок курячого яйця.
  • Великі апельсини – 2 шт.
  • Цукор – 100 грам.
  • Свіжовичавлений апельсиновий сік – 300 мл
  • Приготування апельсинового сорбету

    Апельсини треба надрізати зверху і виймається м’якоть (вона не потрібна). Порожні фрукти відправляємо в холодне місце. Для приготування сиропу цукор змішуємо з водою і варимо на вогні. Після охолодження заливаємо сироп апельсиновим і лимонним соком. Перемішуємо і відправляємо в морозилку до утворення льоду. Під час заморожування періодично (4 рази) перемішуємо утворилися кристали з допомогою виделки. Через півгодини вводимо в вміст білок, який попередньо збиваємо в піну. Сорбет знаходиться в морозилці ще близько години. Викладаємо його у форми з апельсинів.

    Дивіться також:  Кабачкова ікра на зиму пальчики оближеш – 10 рецептів
    Прокрутка до верху