Рецепт апельсинового сорбету
Час приготування – 2 години 30 хв.
Кількість порцій – 2.
Склад продуктів для апельсинового сорбету:
Приготування апельсинового сорбету
Апельсини треба надрізати зверху і виймається м’якоть (вона не потрібна). Порожні фрукти відправляємо в холодне місце. Для приготування сиропу цукор змішуємо з водою і варимо на вогні. Після охолодження заливаємо сироп апельсиновим і лимонним соком. Перемішуємо і відправляємо в морозилку до утворення льоду. Під час заморожування періодично (4 рази) перемішуємо утворилися кристали з допомогою виделки. Через півгодини вводимо в вміст білок, який попередньо збиваємо в піну. Сорбет знаходиться в морозилці ще близько години. Викладаємо його у форми з апельсинів.