Як приготувати оладки з бананом
Використання банана, відомого своєю в’язкої сумішей, забезпечить якість тесту, додасть оладкам особливий смак і аромат.
Продукти для страви:
- зрілий банан;
- пакетик розпушувача;
- білий цукор — 40 г;
- незбиране молоко — 150 г;
- яйце;
- просеянная борошно — 150 г;
- олія соняшникова.
Поетапне приготування:
- Подрібнюємо очищений від шкірки банан до консистенції пюре, поміщаємо продукт в чашу. Додаємо яйце, цукор-пісок. Перемішуємо ароматні компоненти, потроху вливаючи незбиране молоко.
- Поєднавши необхідні інгредієнти, додаємо розпушувач, щіпку солі, просіяне борошно. Замішуємо тісто, отримуючи текучий, але густий склад.
- Підсмажуємо бананові оладки звичним способом в розпеченій з маслом сковороді. Маємо на увазі, що запашну ягоду можна додавати в тісто, розділивши на кубики. І, повірте на слово, це дуже смачно!