Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Як приготувати оладки з бананом

Використання банана, відомого своєю в’язкої сумішей, забезпечить якість тесту, додасть оладкам особливий смак і аромат.

Продукти для страви:

  • зрілий банан;
  • пакетик розпушувача;
  • білий цукор — 40 г;
  • незбиране молоко — 150 г;
  • яйце;
  • просеянная борошно — 150 г;
  • олія соняшникова.

Поетапне приготування:

  • Подрібнюємо очищений від шкірки банан до консистенції пюре, поміщаємо продукт в чашу. Додаємо яйце, цукор-пісок. Перемішуємо ароматні компоненти, потроху вливаючи незбиране молоко.
  • Поєднавши необхідні інгредієнти, додаємо розпушувач, щіпку солі, просіяне борошно. Замішуємо тісто, отримуючи текучий, але густий склад.
  • Підсмажуємо бананові оладки звичним способом в розпеченій з маслом сковороді. Маємо на увазі, що запашну ягоду можна додавати в тісто, розділивши на кубики. І, повірте на слово, це дуже смачно!
Дивіться також:  Банановий пудинг – 7 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і мікрохвильовій печі
Прокрутка до верху