Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Оладки з додаванням яблук

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • звичайний цукор — 80 г;
  • просеянная борошно — 200 г;
  • яблука — 2 шт.;
  • незбиране молоко — 20 мл;
  • сода харчова — 6 м;
  • щіпка солі;
  • необхідну кількість масла (топленого або соняшникової).

Спосіб приготування:

  • Викладаємо в миску яйця, білий цукор, трохи солимо. Збиваємо суміш віночком або міксером, вливаємо незбиране молоко, продовжуємо з’єднання продуктів.
  • Додаємо невеликими частинами просіяне борошно, потім погашену оцтом соду, нарешті, остаточно збиваємо складу.
  • Видаляємо серцевину, крупно натираємо яблука, викладаємо на тісто. Акуратно перемішуємо продукти, смажимо оладки в прогрітій з маслом сковороді.

Посипаємо пишні вироби густим шаром пудри цукру, або подаємо зі сметаною, пахучим медом.

Дивіться також:  Шарлотка на кефірі – 7 рецептів
Прокрутка до верху