Оладки з додаванням яблук
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт.;
- звичайний цукор — 80 г;
- просеянная борошно — 200 г;
- яблука — 2 шт.;
- незбиране молоко — 20 мл;
- сода харчова — 6 м;
- щіпка солі;
- необхідну кількість масла (топленого або соняшникової).
Спосіб приготування:
- Викладаємо в миску яйця, білий цукор, трохи солимо. Збиваємо суміш віночком або міксером, вливаємо незбиране молоко, продовжуємо з’єднання продуктів.
- Додаємо невеликими частинами просіяне борошно, потім погашену оцтом соду, нарешті, остаточно збиваємо складу.
- Видаляємо серцевину, крупно натираємо яблука, викладаємо на тісто. Акуратно перемішуємо продукти, смажимо оладки в прогрітій з маслом сковороді.
Посипаємо пишні вироби густим шаром пудри цукру, або подаємо зі сметаною, пахучим медом.