Сирні оладки
Необхідні продукти:
- яйце;
- просеянная борошно — 120 г;
- білий цукор — 50 г;
- свіжий сир — до 200 м;
- незбиране молоко — 100 мл;
- сода — 5 р.
Покрокове приготування:
- З’єднуємо в чаші сир і яйце, поміщаємо звичайний цукор, щіпку солі, погашену соком лимона або оцтом соду. Перемішуємо компоненти.
- Додаємо просіяне пшеничне борошно, вливаємо незбиране молоко, робимо заміс тіста. Незалежно від вибраного рецепту оладок, консистенцію маси завжди регулюємо кількістю використовуваної борошна. У нашому випадку приготовлений склад буде нагадувати густу сметану.
- Остаточно розмішуємо тісто, смажимо оладки до отримання двосторонньої рум’яної скоринки.