Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Пишні оладки на молоці і дріжджах

Склад інгредієнтів:

  • просеянная борошно — 500 г;
  • швидкі дріжджі — 10 г;
  • незбиране молоко — 400 мл;
  • звичайний цукор — 100 р.

Поетапне приготування:

  • Нагріваємо в сотейнику молоко до теплого стану (близько 40 °C). Виливаємо рідину в миску, додаємо білий цукор, щіпку солі, ретельно все перемішуємо до повного розчинення сипучих компонентів.
  • На наступному етапі розпускаємо в молочній суміші сухі дріжджі, залишаємо складу на чверть години для активізації живих бактерій.
  • Коли маса піднялася пишною «шапкою», приєднуємо невеликими порціями борошно, перемішуємо вінчиком компоненти їжі, видаляємо всі грудочки.
  • Тепер можна приступити до випікання апетитних виробів. Відбираємо ложкою частину тіста, викладаємо на сковороду, розміщуючи можливу кількість порцій.
  • Намагаємося не допускати зіткнення. Щоб оладки стали пишними, добре пропеченными, смажити їх потрібно на середньому вогні.
  • Залишилося використовувати тісто, викласти стопку золотистої здоби на тепле блюдо, подати зі сметаною, джемом або ароматним сиропом.
Дивіться також:  Манник з гарбузом – 8 рецептів смачного приготування вдома
Прокрутка до верху