Оладки на молоці — 17 рецептів смачного приготування вдома

Ситні оладки з ковбасою

Представлений рецепт має безсумнівні переваги. Тісто, приготоване за кулінарним правилами, «проживе» без холодильника до 6 годин. Спокійно беремо таку заготовку на дачу, не побоюючись за її якість. По прибутті на місце за п’ять хвилин отримуємо смачну і ситну їжу.

Необхідні інгредієнти:

  • ковбаса і сир — 300 г будь-яких продуктів;
  • свіжа сметана — 100 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • просеянная борошно — 60 г;
  • пісне (топлене) масло;
  • спеції, зелень використовуємо за вподобанням.

Спосіб приготування:

  • Крупно тертий сир покласти в зручну посуд, додаємо сметану, яйця і борошно. Перемішуємо компоненти тіста.
  • Приєднуємо нарізані кубиками ковбасні вироби (сосиски, «Докторську», карбонад або шинку), нарубану зелень, ложечку ароматного рослинного жиру.
  • Ретельно вимішуємо склад, забезпечуємо його улюбленими спеціями. Сіль не потрібна, так як її вистачає в м’ясних продуктах. Залишилося нагріти сковороду з олією, викласти порції тіста, підсмажити ситна страва, отримати чудовий сніданок або вечерю.
Дивіться також:  Тісто для пиріжків в хлібопічці – 7 рецептів
Прокрутка до верху