Ситні оладки з ковбасою
Представлений рецепт має безсумнівні переваги. Тісто, приготоване за кулінарним правилами, «проживе» без холодильника до 6 годин. Спокійно беремо таку заготовку на дачу, не побоюючись за її якість. По прибутті на місце за п’ять хвилин отримуємо смачну і ситну їжу.
Необхідні інгредієнти:
- ковбаса і сир — 300 г будь-яких продуктів;
- свіжа сметана — 100 г;
- яйця — 4 шт.;
- просеянная борошно — 60 г;
- пісне (топлене) масло;
- спеції, зелень використовуємо за вподобанням.
Спосіб приготування:
- Крупно тертий сир покласти в зручну посуд, додаємо сметану, яйця і борошно. Перемішуємо компоненти тіста.
- Приєднуємо нарізані кубиками ковбасні вироби (сосиски, «Докторську», карбонад або шинку), нарубану зелень, ложечку ароматного рослинного жиру.
- Ретельно вимішуємо склад, забезпечуємо його улюбленими спеціями. Сіль не потрібна, так як її вистачає в м’ясних продуктах. Залишилося нагріти сковороду з олією, викласти порції тіста, підсмажити ситна страва, отримати чудовий сніданок або вечерю.