Овочеве рагу з кабачками — дуже смачний рецепт
Якщо в холодильнику залишилися тільки кабачки, то за цим рецептом можна отримати чудове рагу, яке відмінно підійде до будь-якої каші, макаронів і, звичайно ж, м’яса.
- 2 невеликих кабачка;
- 2 болгарських перцю;
- 2 морквини;
- 1 велика цибулина;
- 4 помідора;
- за смаком сіль і перець;
- зелень.
Приготування:
- Кабачки вимити, кожен розрізати уздовж на 4 частини, а потім порубаєте на дрібні шматочки.
- Швидко обсмажте до рум’яного кольору в невеликій кількості масла і перекладіть в каструльку.
- Моркву наріжте великими шматочками, а цибулю – дрібними кубиками. Обсмажте їх в залишках олії до м’якості.
- Додайте нарізані часточками помідори. Посоліть і поперчіть. Прикрийте кришкою і протушкувати 5-7 хвилин.
- В цей час видаліть у перців насінну коробочку, наріжте їх соломкою і відправте в каструлю з кабачками.
- Туди ж вилийте томатно–овочевий соус, перемішайте, якщо потрібно ще трохи присолите.
- Тушкуйте на малому газу, поки рідина в каструльці не википить рівно вдвічі, а кабачки не придбають м’якість.
- В кінці додайте рубану зеленушку, за бажанням – трохи часнику.