Пангасіус – що за риба? 7 смачних рецептів приготування пангасіуса

Риба, запечена у фользі з овочами

Філе риби пангасіус, приготоване у фользі, вийде соковитим і ароматним.

Інгредієнти:

  • пангасіус – 3 шт.;
  • спеції;
  • салат – 210 г;
  • томат – 3 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • перець – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • Нарізати на порційні шматки філе. Томати і цибулю знадобляться півкільця. Моркву натерти, використовуючи крупну тертку.
  • В підготовлену форму для запікання розстелити фольгу. Розкласти овочі, а зверху вкрити рибні шматочки. Загорнути фольгою.
  • Відправити запікатися в гарячий духовий шафа. Режим 180 градусів. Потрібно півгодини.
Дивіться також:  Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих – 7 рецептів
Прокрутка до верху