Пангасіус – що за риба? 7 смачних рецептів приготування пангасіуса

Рецепт з помідорами та картоплею

Смачне і поживне блюдо, яке прикрасить не тільки повсякденний вечерю, але і святковий стіл.

Інгредієнти:

  • пангасіус – 1100 м;
  • сметана – 35 мл;
  • спеції;
  • помідори – 2 шт.;
  • перець;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль;
  • картопля – 6 шт.

Приготування:

  • Філе розморозити в природних умовах. Для цього дістаньте тушку з пакету і залиште на столі. Мікрохвильовка порушить ніжну структуру риби і зробить гірше якість продукту. Нарізати пластинами картоплю і рибне філе. Подрібнити цибулю і нарізати кружальцями помідори.
  • У форму викласти половину картоплі. Посипати сіллю і перцем. Розкласти половину рибних шматків і вкрити томатами. Розкласти цибульні кільця. Викласти решту рибу і вкрити картоплею. Підсолити і посипати перцем. Промазати сметаною.
  • Відправити запікатися в духову шафу. Режим 185 градусів. Час півгодини.
Дивіться також:  Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі – 7 смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху