Рецепт з помідорами та картоплею
Смачне і поживне блюдо, яке прикрасить не тільки повсякденний вечерю, але і святковий стіл.
Інгредієнти:
- пангасіус – 1100 м;
- сметана – 35 мл;
- спеції;
- помідори – 2 шт.;
- перець;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль;
- картопля – 6 шт.
Приготування:
- Філе розморозити в природних умовах. Для цього дістаньте тушку з пакету і залиште на столі. Мікрохвильовка порушить ніжну структуру риби і зробить гірше якість продукту. Нарізати пластинами картоплю і рибне філе. Подрібнити цибулю і нарізати кружальцями помідори.
- У форму викласти половину картоплі. Посипати сіллю і перцем. Розкласти половину рибних шматків і вкрити томатами. Розкласти цибульні кільця. Викласти решту рибу і вкрити картоплею. Підсолити і посипати перцем. Промазати сметаною.
- Відправити запікатися в духову шафу. Режим 185 градусів. Час півгодини.