Панкейки на кефірі – 10 рецептів приготування пишних панкейків на сковороді в домашніх умовах

Панкейки на кефірі на сухій сковороді без олії

Панкейки на кефірі на сухій сковороді без олії готуються дуже легко і швидко, отже, відмінно підходять для ранкового прийому їжі, тобто. сніданку, особливо, якщо доповнити страву такими інгредієнтами, як свіжі ягоди, варення, згущене молоко або бджолиний мед.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 10-12 прим.

Інгредієнти:

  • Кефір – 1 ст.
  • Борошно – 1 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст.л.

Процес приготування:

Кефір кімнатної температури перемішуємо з содою і даємо настоятися протягом 5 хвилин.

Крок 2. Не гаючи часу, в миску розбиваємо яйце і всипаємо цукор.

Крок 3. Пробиваємо інгредієнти віночками міксера до пишності та зміни кольору.

Крок 4. З’єднуємо компоненти і вводимо борошно, що просіює.

Крок 5. Додаємо олію і активно перемішуємо, поки не залишиться грудочок.

Крок 6. Розподіляємо трохи тесту в центрі гарячої сковорідки і смажимо по 40-60 секунд із двох сторін.

Крок 7. Викладаємо панкейки на блюдо сервіровки і трапезуємо. Смачного!

Дивіться також:  Млинцевий торт – 10 простих і смачних рецептів