Панкейки на кефірі на сухій сковороді без олії
Панкейки на кефірі на сухій сковороді без олії готуються дуже легко і швидко, отже, відмінно підходять для ранкового прийому їжі, тобто. сніданку, особливо, якщо доповнити страву такими інгредієнтами, як свіжі ягоди, варення, згущене молоко або бджолиний мед.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 10-12 прим.
Інгредієнти:
- Кефір – 1 ст.
- Борошно – 1 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст.л.
Процес приготування:
Кефір кімнатної температури перемішуємо з содою і даємо настоятися протягом 5 хвилин.
Крок 2. Не гаючи часу, в миску розбиваємо яйце і всипаємо цукор.
Крок 3. Пробиваємо інгредієнти віночками міксера до пишності та зміни кольору.
Крок 4. З’єднуємо компоненти і вводимо борошно, що просіює.
Крок 5. Додаємо олію і активно перемішуємо, поки не залишиться грудочок.
Крок 6. Розподіляємо трохи тесту в центрі гарячої сковорідки і смажимо по 40-60 секунд із двох сторін.
Крок 7. Викладаємо панкейки на блюдо сервіровки і трапезуємо. Смачного!