Паста карбонара – 4 рецепти з беконом і вершками

Спагетті карбонара з додаванням курячого м’яса

У даному рецепті соло куряче філе (200 г), воно замінює бекон і зобов’язує використовувати при приготуванні часник.

На 300 р макаронів потрібно:

  • півсклянки вершків;
  • 3 яйця;
  • пару зубків часнику;
  • 3 ст. л. оливкової олії;
  • 50 г пармезану або іншого твердого сиру;
  • сіль, перець мелений, базилік.

Готуємо так:

  • На маслі обсмажити до готовності невеликі шматочки філе.
  • Додаємо в сковороду дрібно порубаний часник, смажимо пару хвилин.
  • Додаємо сіль і вершки, не додаючи вогню, щоб вершки не згорталися.
  • Окремо відварюємо макарони, додавши у воду сіль і трохи рослинного масла.
  • Для соусу збиті яйця, солимо, перчимо, додаємо в них тертий сир і базилік.
  • Готові макарони відкидаємо, кладемо на сковороду, прогріваємо і заливаємо яєчно-вершковою сумішшю.
  • Прогрів кілька хвилин на самому малому вогні, подаємо гарячими, посипавши зверху меленим перцем.
  • Дивіться також:  Як приготувати індичку – 15 смачних рецептів
    Прокрутка до верху