Спагетті карбонара з додаванням курячого м’яса
У даному рецепті соло куряче філе (200 г), воно замінює бекон і зобов’язує використовувати при приготуванні часник.

На 300 р макаронів потрібно:
- півсклянки вершків;
- 3 яйця;
- пару зубків часнику;
- 3 ст. л. оливкової олії;
- 50 г пармезану або іншого твердого сиру;
- сіль, перець мелений, базилік.
Готуємо так:
На маслі обсмажити до готовності невеликі шматочки філе.
Додаємо в сковороду дрібно порубаний часник, смажимо пару хвилин.
Додаємо сіль і вершки, не додаючи вогню, щоб вершки не згорталися.
Окремо відварюємо макарони, додавши у воду сіль і трохи рослинного масла.
Для соусу збиті яйця, солимо, перчимо, додаємо в них тертий сир і базилік.
Готові макарони відкидаємо, кладемо на сковороду, прогріваємо і заливаємо яєчно-вершковою сумішшю.
Прогрів кілька хвилин на самому малому вогні, подаємо гарячими, посипавши зверху меленим перцем.