Дієтичне печиво пісочне
На дієті завжди хочеться чогось смачного або просто пожувати. У таких випадках варто приготувати пісочне печиво без яєць, склад якого не позначиться на вашій фігурі.
Необхідні продукти:
- 100 грам масла;
- 250 грам борошна;
- 20 грам цукру;
- 50 мілілітрів води;
- щіпка солі.
Процес приготування:
- У мисці з’єднуємо борошно і масло, зробити це найкраще руками.
- У склянці з водою добре розчиняємо сіль з цукром і отриману рідину вливаємо до борошна з маслом.
- З того, що вийшло, вимішуємо однорідну масу, розкочуємо пласт, робимо печиво будь-якої форми і готуємо в духовій шафі, попередньо розігрітій до 200 градусів. За часом це займе близько 40 хвилин.