З маргарином
Багато хто воліє робити випічку саме з маргарином, він не такий дорогий, як масло і часто буває менш жирним, а значить і не таким калорійним. Печиво на ньому виходить нітрохи не гірше.
Інгредієнти для приготування:
- 50 мілілітрів молока;
- пачка маргарину;
- борошно – 300 грам;
- цукру – близько 150 грам;
- ванілін за смаком.
Процес приготування:
- У цьому рецепті краще використовувати не дуже жирний маргарин, і він повинен бути кімнатної температури. Помістіть його в глибоку миску і розімніть, так щоб він став нагадувати сметану.
- Всипте до нього вказану кількість цукру, ванілін, якщо ви вирішили його використовувати, і ретельно збийте за допомогою міксера, так щоб вийшла пишна маса.
- Додайте молоко, знову перемішайте, доведіть цукор до повного розчинення і засипте борошно.
- Отримана маса повинна бути такою по консистенції, щоб її можна було використовувати в кондитерському мішечку.
- Саме за допомогою нього видавити на деко формочки нагадують ромашки невеликого розміру і на деякій відстані один від одного.
- Тримайте в духовці не менше 20 хвилин, поки не зміниться колір. Нагрівання встановіть на 180 градусів.