Печиво хвилинка – 8 рецептів домашнього печива

З маргарином

Багато хто воліє робити випічку саме з маргарином, він не такий дорогий, як масло і часто буває менш жирним, а значить і не таким калорійним. Печиво на ньому виходить нітрохи не гірше.

Інгредієнти для приготування:

  • 50 мілілітрів молока;
  • пачка маргарину;
  • борошно – 300 грам;
  • цукру – близько 150 грам;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування:

  • У цьому рецепті краще використовувати не дуже жирний маргарин, і він повинен бути кімнатної температури. Помістіть його в глибоку миску і розімніть, так щоб він став нагадувати сметану.
  • Всипте до нього вказану кількість цукру, ванілін, якщо ви вирішили його використовувати, і ретельно збийте за допомогою міксера, так щоб вийшла пишна маса.
  • Додайте молоко, знову перемішайте, доведіть цукор до повного розчинення і засипте борошно.
  • Отримана маса повинна бути такою по консистенції, щоб її можна було використовувати в кондитерському мішечку.
  • Саме за допомогою нього видавити на деко формочки нагадують ромашки невеликого розміру і на деякій відстані один від одного.
  • Тримайте в духовці не менше 20 хвилин, поки не зміниться колір. Нагрівання встановіть на 180 градусів.
Дивіться також:  Бананове печиво – 6 рецептів випікання