Пісочне частування
Смачні і легкі в приготуванні печива можна декорувати на будь-який смак.
Необхідні компоненти для 20 порцій:
- 250 г борошна;
- 2 жовтка;
- 170 г солодко-вершкового масла;
- 100 г цукру;
- 2 білка;
- 100 г цукрової пудри;
- 3 мл лимонного соку;
- харчові барвники на вибір.
Кроки приготування.
- Олію заздалегідь розм’якшують, змішують з жовтками, сахарят, збивають заглибним блендером.
- Поступово засипаючи борошно, замішують тісто.
- Поки тісто «відпочиває» в холодильнику, готують глазур: збивають білки з цукровою пудрою, додають кілька крапель лимонного соку і вибраний барвник.
- З тіста розкачують тонкий коржик і різними формочками вирізають фігурки.
- Пісочне печиво випікають на пергаменті при 180°С 12-15 хвилин (до рум’яного кольору).
- Глазур’ю наносять тематичний декор.