Печиво персики – 7 покрокових рецептів, як приготувати домашнє печиво у вигляді персиків

Рецепт від Шеф Енді

Енді Шеф – відомий кулінарний блогер. Випічка за його рецептами завжди виходить ніжною, неймовірно апетитною. Є у нього і свій спосіб приготування «персиків».

Ось які продукти будуть потрібні:

  • 200 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 60 г вершкового масла;
  • 60 г сметани;
  • 350 г борошна;
  • розпушувач;
  • варена згущене молоко;
  • абрикосовий джем;
  • сік моркви;
  • сік буряка;
  • ст. ложка рослинного масла.

Підбити яйця з цукром до стану стрічки. Потім, продовжуючи збивати, викласти в яйця сметану, м’яке масло вершкове. Потім насипати борошно і розпушувач. Зробити липке, ніжне тісто.

Намочити долоні водою або намазати рослинним маслом. Брати по шматочку тесту, скачувати кульками. Розташувати їх на деку, накритому пергаментом. Піч до 12 хвилин при температурному режимі 180 градусів.

В остиглому печиво зробити заглиблення на денці з допомогою чайної ложки.

Згущене молоко розмішати з абрикосовим джемом. Наповнити поглиблення в печиво сумішшю з кондитерського мішка. Склеїти здобне печиво між собою і помістити в холодильник для застигання начинки.

Вичавити окремо сік з овочів. Занурити на секунду печиво одним боком в морквяний сік, іншим – буряковий. Обсипати цукром і дати можливість трохи ввібрати овочевий сік, щоб випічка стала ніжною.

Дивіться також:  Печиво з корицею – 8 рецептів запашного домашнього печива
Прокрутка до верху