Варіант приготування з шоколадною глазур’ю
Рецепт печива з додаванням шоколадної глазурі точно припаде до смаку завзятим ласунам.
Заздалегідь підготуйте інгредієнти:
- три склянки борошна;
- стакан цукру;
- півпачки вершкового жирного масла;
- пачка маргарину;
- молочний шоколад – 150 г;
- сода – ½ ч. л;
- пара яєць;
- щіпка лимонної кислоти.
Розм’якшений маргарин змішати з цукровим піском і яйцями. Погасіть лимонною кислотою соду, розведіть невеликою кількістю води і додайте до решти інгредієнтів разом з парою склянок борошна. Вимішуйте тісто руками, попутно додаючи борошно.
Розкачайте заготовку в тонкий пласт і виріжте формочкою або ножем майбутнє печиво. Розігрійте духову піч до 180 градусів і відправте в неї деко на 20-25 хвилин. В цей же час розтопіть шоколад і прокип’ятіть його п’ять хвилин, ретельно помішуючи, щоб не пригоріла. Готовою глазур’ю поливайте свіжоспечене печиво.