Печиво «Ювілейне» — 4 рецепти як зробити своїми руками

Варіант приготування з шоколадною глазур’ю

Рецепт печива з додаванням шоколадної глазурі точно припаде до смаку завзятим ласунам.

Заздалегідь підготуйте інгредієнти:

  • три склянки борошна;
  • стакан цукру;
  • півпачки вершкового жирного масла;
  • пачка маргарину;
  • молочний шоколад – 150 г;
  • сода – ½ ч. л;
  • пара яєць;
  • щіпка лимонної кислоти.

Розм’якшений маргарин змішати з цукровим піском і яйцями. Погасіть лимонною кислотою соду, розведіть невеликою кількістю води і додайте до решти інгредієнтів разом з парою склянок борошна. Вимішуйте тісто руками, попутно додаючи борошно.

Розкачайте заготовку в тонкий пласт і виріжте формочкою або ножем майбутнє печиво. Розігрійте духову піч до 180 градусів і відправте в неї деко на 20-25 хвилин. В цей же час розтопіть шоколад і прокип’ятіть його п’ять хвилин, ретельно помішуючи, щоб не пригоріла. Готовою глазур’ю поливайте свіжоспечене печиво.

Дивіться також:  Печиво савоярді – 5 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху