Печиво «Ювілейне» — 4 рецепти як зробити своїми руками

Молочне ласощі за традиційним рецептом

Вам знадобиться:

  • борошно – 3 склянки;
  • крохмаль – 1 ст. ложка;
  • сироп – 1 ч. ложка;
  • маргарин – 120 г;
  • розпушувач – 1 ч. ложка;
  • молоко – 1 ст. ложка;
  • яйце – 1 шт.;
  • ванілін – 1 ч. ложка;
  • сода – ½ ч. ложки;
  • сіль – щіпка.

Розм’якшений маргарин перетирається разом з цукром і дрібкою солі протягом декількох хвилин. Потім в миску додається сироп, куряче яйце і молоко. Просеянная борошно змішують з крохмалем і кладеться до решти інгредієнтів.

Не зайвим буде дізнатися, як приготувати спеціальний сироп для «Ювілейного». Використовуйте 3 склянки цукру і 1,5 склянка води. Ретельно перемішайте, покладіть в каструльку і надішліть її на плиту. Доведіть до кипіння, зніміть з’явилася пінку, покладіть 5 грам лимонної кислоти і продовжуйте варити на повільному вогні до півгодини.

Якщо ви збільшите час приготування, то сироп потемніє.

Дайте йому охолонути до прийнятної температури і додайте слабкий розчин соди і солі (кладеться буквально по щіпці). Добре перемішайте. Тепер сироп готовий до додавання у тісто для печива

Замішайте тісто вручну і розкачайте в тонкий прямокутник. Поки духова піч розігрівається до 200 градусів, виріжте за допомогою формочки необхідну кількість печива. Застеліть деко пергаментним папером, викладіть на нього заготовки і відправте випікатися на 20 хвилин.

Дивіться також:  Сирне печиво – 9 дуже смачних рецептів для дітей
Прокрутка до верху