З додаванням м’яса
М’ясо підійде будь-яке (свинина, яловичина). Інгредієнти: 370 г м’яса, морквина, сіль, луковичка, 5 мультиварочных склянки води і 2 склянки перлової крупи, щіпка суміші перців і спеціальної приправи для плову, пара лаврових листочків.

Спочатку на будь-якому маслі в чаші печі обсмажується м’ясо, нарізане шматочками. Воно відразу солиться і присипається спеціями.
Далі в режимі обсмажування м’ясо готується вже разом з подрібненими овочами 8-9 хвилин.
Зверху висипається промита крупа.
У ємність вливається підігріта вода, і додаються лаврові листочки.
Під закритою кришкою частування можна готувати навіть в режимі випічки.
Перловка з м’ясом в мультиварці готується 45-55 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8