Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити

З додаванням м’яса

М’ясо підійде будь-яке (свинина, яловичина). Інгредієнти: 370 г м’яса, морквина, сіль, луковичка, 5 мультиварочных склянки води і 2 склянки перлової крупи, щіпка суміші перців і спеціальної приправи для плову, пара лаврових листочків.

  • Спочатку на будь-якому маслі в чаші печі обсмажується м’ясо, нарізане шматочками. Воно відразу солиться і присипається спеціями.
  • Далі в режимі обсмажування м’ясо готується вже разом з подрібненими овочами 8-9 хвилин.
  • Зверху висипається промита крупа.
  • У ємність вливається підігріта вода, і додаються лаврові листочки.
  • Під закритою кришкою частування можна готувати навіть в режимі випічки.
  • Перловка з м’ясом в мультиварці готується 45-55 хвилин.

    Дивіться також:  Як засолити грудинку – 7 найбільш смачних рецептів
    Прокрутка до верху