Перловка з тушонкою — 6 смачних рецептів приготування

Готуємо в мультиварці

Страва з перловки з тушонкою в мультиварці не залишить байдужими гостей. Готується швидко, а виходить смачно.

Інгредієнти:

  • 300 г перловки;
  • 1 банку тушкованої яловичини;
  • 1 цибулина;
  • 1 моркву.

Як готувати:

  • Крупу промити, залити окропом. Нехай вона розбухне.
  • Овочі подрібнити.
  • У ємність мультиварки викладаємо консерви разом з жиром. М’ясо розрізаємо на невеликі шматочки.
  • Овочі теж висипаємо в чашу. В останню чергу додаємо розпарену крупу.
  • Заливаємо 1,2 л холодної води.
  • Додаємо спеції. Добре розмішуємо і ставимо на режим «Гасіння», потім потрібно включити Підігрів, щоб рідина випарувалася.

Кашу насипте в тарілочки, прикрасьте зеленню і посипте рубаним часником.

Дивіться також:  Як зробити сир з кислого молока – 7 правильних рецептів
Прокрутка до верху