Перловка з тушонкою — 6 смачних рецептів приготування

Розсольник з тушонкою і перловкою

З тушонкою блюдо швидше приготується, ніж з шматками м’яса. Розсольник виходить наваристим, ситний і дуже смачним.

Інгредієнти:

  • 1 банка тушонки;
  • 100 г моркви;
  • 150 г солоних огірків;
  • 200 г томатів;
  • 0,3 кг картоплі;
  • 60 р ріпчастої цибулі;
  • 2 л води;
  • оливкова олія для смаження;
  • 0,5 склянки перлової крупи;
  • сіль і перець за смаком.

Покрокова інструкція:

  • Крупу замочуємо у холодній воді. Через 2 години рідину зливаємо.
  • Моркву і цибулю подрібнюємо. Картоплю, помідори і огірки нарізаємо кубиками.
  • Воду потрібно закип’ятити, додати перловку. Вогонь зменшити і дати покипіти 15 хвилин.
  • Готуємо зажарку. Наливаємо в сковороду оливкове масло, додаємо цибулю і моркву. Пасеруємо їх, додаємо помідори і залишаємо нудитися 7 хвилин. Коли томат стане м’яким, кладемо огірки і обсмажуємо 2 хвилини.
  • Варимо картоплю з перловкою, через 15 хвилин додаємо яловичу тушонку і підливу.
  • Варити ще 15 хвилин.

Розсольник готовий до вживання. Перед подачею заправте сметаною і посипте зеленню.

Дивіться також:  М’ясо по-французьки з курки – 7 рецептів
Прокрутка до верху