Пхали рецепт – 8 рецептів, як приготувати грузинське блюдо

З свіжого або замороженого шпинату

Пхалі – це не просто закуска, а красиве грузинське блюдо з вишуканим смаком.

Для основи приготування використовують різні овочі, але завжди залишаються незмінними кінза, горіхи, часник і приправи.

Сьогодні ми приготуємо пхали з шпинату по-грузинськи. Про користь такого рослини можна говорити нескінченно, адже в ньому багато вітамінів, заліза, амінокислот і інших поживних речовин.

Інгредієнти:

  • 260 г шпинату;
  • 80 г горіхів;
  • три часникових зубки;
  • по дрібці традиційних спецій;
  • чотири ложки гранатового соусу;
  • сік лимона.

Спосіб приготування:

  • Опускаємо В окріп листя шпинату і відразу вимикаємо плиту. Чекаємо хвилину і відправляємо рослина в друшляк.
  • Блендером подрібнюємо горіхи з зеленню і часником. Потім з’єднуємо горіхову масу зі шпинатом і так само перемелюємо все блендером до консистенції пасти.
  • Приправляємо складу спеціями і соком лимона, потім змочуємо руки у воді і формуємо з маси кульки.
  • Подаємо пхали з гранатовим соусом.
Дивіться також:  Котлети з яловичини – 6 рецептів приготування соковитих котлет
Прокрутка до верху