З свіжого або замороженого шпинату
Пхалі – це не просто закуска, а красиве грузинське блюдо з вишуканим смаком.
Для основи приготування використовують різні овочі, але завжди залишаються незмінними кінза, горіхи, часник і приправи.
Сьогодні ми приготуємо пхали з шпинату по-грузинськи. Про користь такого рослини можна говорити нескінченно, адже в ньому багато вітамінів, заліза, амінокислот і інших поживних речовин.
Інгредієнти:
- 260 г шпинату;
- 80 г горіхів;
- три часникових зубки;
- по дрібці традиційних спецій;
- чотири ложки гранатового соусу;
- сік лимона.
Спосіб приготування:
- Опускаємо В окріп листя шпинату і відразу вимикаємо плиту. Чекаємо хвилину і відправляємо рослина в друшляк.
- Блендером подрібнюємо горіхи з зеленню і часником. Потім з’єднуємо горіхову масу зі шпинатом і так само перемелюємо все блендером до консистенції пасти.
- Приправляємо складу спеціями і соком лимона, потім змочуємо руки у воді і формуємо з маси кульки.
- Подаємо пхали з гранатовим соусом.