Пхали рецепт – 8 рецептів, як приготувати грузинське блюдо

Готуємо із стручкової квасолі

Той, хто стежить за своїм здоров’ям, не з чуток знайомий зі стручковою квасолею. Ця невибаглива культура – справжній джерел вітамінів, багатий кислотами і важливими для нас елементами. Сьогодні така поживна культура стане основою для приготування грузинського пхали.

Інгредієнти:

  • ½ Кг стручкової квасолі;
  • цибулина;
  • три часникових зубки;
  • півсклянки очищених горіхів;
  • традиційні приправи;
  • три ложки винного оцту (яблучного);
  • зелень кінзи, сіль, гострий перець.

Спосіб приготування:

  • Протягом п’яти хвилин варимо квасолю, а потім заливаємо її крижаною водою, щоб вона не втратила свій колір.
  • Використовуючи блендер, кришимо горіхи разом з часниковими зубчиками, цибулею і зеленню кінзи.
  • Окремо перетираємо квасолю, а потім дві маси змішуємо, приправляємо спеціями і оцтом, і відправляємо в холод на 20 хвилин.
  • З пасти скачуємо кульки і пропонуємо гостям пхали з квасолі, прикрасивши їх кінзою і гранатовими зернами.
Дивіться також:  Як приготувати смачне картопляне пюре
Прокрутка до верху