Готуємо із стручкової квасолі
Той, хто стежить за своїм здоров’ям, не з чуток знайомий зі стручковою квасолею. Ця невибаглива культура – справжній джерел вітамінів, багатий кислотами і важливими для нас елементами. Сьогодні така поживна культура стане основою для приготування грузинського пхали.
Інгредієнти:
- ½ Кг стручкової квасолі;
- цибулина;
- три часникових зубки;
- півсклянки очищених горіхів;
- традиційні приправи;
- три ложки винного оцту (яблучного);
- зелень кінзи, сіль, гострий перець.
Спосіб приготування:
- Протягом п’яти хвилин варимо квасолю, а потім заливаємо її крижаною водою, щоб вона не втратила свій колір.
- Використовуючи блендер, кришимо горіхи разом з часниковими зубчиками, цибулею і зеленню кінзи.
- Окремо перетираємо квасолю, а потім дві маси змішуємо, приправляємо спеціями і оцтом, і відправляємо в холод на 20 хвилин.
- З пасти скачуємо кульки і пропонуємо гостям пхали з квасолі, прикрасивши їх кінзою і гранатовими зернами.