Пиріг з фаршем – 8 рецептів приготування в духовці

З картоплею

Якщо хочете щільно поснідати, то приготуйте ситна і смачна страва, яке легко зробити вдома. Якщо хочете начинку більш соковиту, то підійде закритий варіант пирога.

Інгредієнти:

  • тісто листкове – 1000 м;
  • масло вершкове – 90 г;
  • спеції;
  • фарш м’ясний – 650 г (краще брати змішаний з двох видів м’яса);
  • сіль;
  • цибуля – 170 г ріпчаста;
  • яйце куряче – 1 шт.;
  • картопля – 530 р.

Приготування:

  • За пару годин до початку готування дістати тісто. Воно має відлежатися в кімнатній температурі і розморозитися в природних умовах.
  • Розкачати два пласта. Розмір першого повинен бути побільше.
  • Картоплю нарізати. Вийдуть тонкі бруски.
  • Нашаткувати цибулину. Зробити це дрібніші.
  • Перемішати овочі з фаршем.
  • Підсолити.
  • Присипати спеціями.
  • Перемішати.
  • Застелити деко великим листом тесту.
  • Розподілити начинку.
  • Порубати масло вершкове. Необхідні дрібніші шматочки.
  • Розкидати по поверхні начинки.
  • Накрити другим пластом.
  • Краї повинні бути щільно защипнуты.
  • Для виходу пари зробити проколи в центрі заготовки.
  • Помістити на 2/3 години в духову шафу.
  • Режим 200 гр.
  • Дістати. Помазати яйцем.
  • Запікати п’ять хвилин.
Дивіться також:  Торт «Москва» – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху