Пиріг з капустою і яйцем – 7 смачних рецептів випічки

З квашеною капустою

Вам знадобляться продукти:

  • 350-400 грам квашеної капусти;
  • 2 пучка пір’я зеленої цибулі;
  • 3 курячих яйця;
  • 300 грам борошна;
  • 1/2 пачки вершкового масла (близько 100 грамів);
  • 1 солодкий болгарський перець;
  • 1 пакетик пекарського порошку (10-15 грам);
  • 50 грам цукру-піску.

Приготування покроково:

  • Якщо капуста занадто кислить, то її можна попередньо промити і гарненько віджати. Необхідно ретельно вибрати з квашеної капусти всі спеції: листя лавра, горошини запашного перцю та інше;
  • Вимити і тонко нарізати пір’я цибулі і, очищений від дрібних насіння, стручок болгарського перцю;
  • Додати квашену капусту всі інгредієнти; порізані перець і цибулю, розм’якшене масло, цукор, розпушувач, борошно, вбити яйця. Все перемішати до однорідності;
  • Вистилати дно і боки форми для випічки, просоченої маслом, пергаментним папером. Розподілити по формі овочеве тісто і пекти в духовій шафі (розігрітій до 180-200 градусів протягом 30-35 хвилин.
  • Дивіться також:  Шоколадний чізкейк – 7 рецептів
    Прокрутка до верху