Заливний капустяний пиріг з яйцем
Заливний пиріг з капусти найпростіше випікати в мультиварці. Для цього виставляється режим «Випічка». До складу входить: 450 г свіжої капусти, неповний склянку борошна, 120 г жирного масла, 6 яєць, 230 г жирного кефіру, 1 ч. л. солі і цукру, 3 г пекарського порошку.

3 яйця варяться круто, а що залишилися злегка збиваються з кефіром і розм’якшеним вершковим маслом.
У тісто для пирога з капустою і яйцем додається по половині від зазначеної кількості цукрового піску і солі.
Також в масу невеликими порціями всипається просеянная два-три рази з пекарським порошком (розпушувачем) борошно. Після перемішування інгредієнтів перед господинею виявиться м’яке, податливе тісто.
Капуста дрібно шинкуется гострим ножем.
Чаша мультиварки змащується будь-яким жиром, і в неї викладається половина тесту. Зверху на нього відправляється віджата від соку капуста з цукром і сіллю.
Далі викладається друга частина тесту.
У програмі «Випічка» пиріг буде запікатися 60 хвилин, після чого його слід залишити на «Підігріві» ще на 20 хвилин.
Апетитний заливний пиріг з капустою на кефірі перекладається на плоску тарілку і подається до столу.