З додаванням яблук
Любителів яблук і мандаринів порадує пікантний смак пирога з цих фруктів. Тісто по густоті нагадує сільську сметану. Приготувати його нескладно.
Вам знадобиться:
- 8 яєць;
- 1 склянку цукрового піску;
- 200 грамів вершкового масла кімнатної температури;
- півтори склянки борошна;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 2 яблука;
- 4 мандарина;
- цукрова пудра за смаком.
Покрокова інструкція:
- Збити яйця з цукровим піском і вершковим маслом.
- Борошно змішати з розпушувачем і додати в збиту суміш.
- Приготовлені для начинки яблука і мандарини порізати маленькими шматочками.
- Дно форми добре промазати маслом, щедро посипати цукром, на який рівним шаром викласти фрукти, зверху покрити їх отриманим тестом.
- Покрити фрукти отриманим тестом.
- Всього один годину в духовій шафі з температурою 180 градусів і можна пробувати смачний, ароматний пиріг.
- Цукрова пудра на пирозі доповнить цю смакоту.