Пиріг з мандаринами – 6 дуже смачних рецептів

З пісочного тіста в духовці

Гурмани будуть в захопленні від цього мандаринового пирога.

Вам знадобиться:

  • 200 г замороженого вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 0,5 склянки цукрового піску;
  • 5 шт. мандаринів;
  • 2 ст. л. яблучного джему;
  • 2 склянки борошна.

Покрокова інструкція:

  • Вершкове масло порубати з борошном, повинна вийти дрібна крупка.
  • Додати яйце і цукор.
  • Швидко замісити тісто.
  • Тісто витримати в холодильнику хоча б 1 годину, але можна і довше.
  • Готове тісто поділити на дві частини.
  • Більший шматок розподілити в рознімної формі, товщина пласта приблизно 2 см, щоб не просочилася начинка. По краю тіста сформувати бортика.
  • На тісто нанести тонкий шар будь-якого джему
  • На джем красиво укласти часточки мандарина, очищеного від волокон.
  • Тісто використовувати для прикраси верху пирога, наприклад, заморозити, а потім натерти і отриману крихту розсипати по поверхні, або розкласти смужки тіста у вигляді решітки.
  • Смачне ласощі з духовки буде готове вже через півгодини.
Дивіться також:  Пиріг з капустою на кефірі — 6 рецептів
Прокрутка до верху