З листкового тіста
Простіше всього використовувати покупної заморожений продукт. Крім нього (480 м), потрібно підготувати: 2 стандартні пачки сиру середньої рідини, 5 ст. л. цукрового піску, 45 г жирного масла, 3 ст. л. борошна, щіпка ваніліну, велике яйце.

Яйце добре збовтується і ділиться на дві нерівні частини. Велика частина відправляється з цукром (3 ст. л.) і ваніліном до сиру. Кількість солодощі можна регулювати по своєму смаку.
Для посипання масло, що залишився цукровий пісок і борошно розтираються кінчиками пальців в крихту.
Попередньо розморожене тісто тонко розкочується прямокутником. Вузька сторона заготовки повинна бути вгорі. Далі пласт з двох сторін нарізається паралельними смужками. Середина повинна залишитися цілим. По центру розподіляється начинка, а краї загинаються всередину. З них плететься красива рівна коса.
Пиріг змащується залишилися збитим яйцем.
Зверху нього розподіляється посипання.
Готується ласощі до зарум’янювання близько 20-25 хвилин.
Замість посипання можна використовувати звичайну цукрову пудру.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13