Рецепт приготування з ягодами
Ягоди для частування можна брати будь-які на свій смак. Відмінно підійде асорті з полуниці, червоної смородини і малини (270 м). Також береться: 220 г борошна, половина пачки масла, 3 добірних яйця, ложка ваніліну, 90 г цукрового піску, 370 г м’якого сиру, 35 г крохмалю, 260 г цукрової пудри.

Для начинки ягоди з’єднуються з половиною цукрового піску і крохмалем, а сир з яйцями, пудрою і щіпка ваніліну перебивається блендером до однорідності.
Борошно просіюється з рештою цукром і ваніліном, після чого з розм’якшеним маслом пальцями перетирається в дрібну крихту.
Більше половини отриманої маси утрамбовується у форму, залити сирною частиною начинки, потім – ягодами. Залишилося знову посипати частування крихтою і відправити його в духовку на 55 хвилин.
Пісочний пиріг з сиром та ягодами готується при 180 градусах.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13