З сиром та вишнями
Допускається використовувати як заморожені ягоди, так і цілі з варення. Крім вишні (180 г), буде використовуватися: 7 ст. л. цукрового піску, 2 добірних яйця, 60 г вершкового масла, стандартна пачка середньо жирного сиру, велика ложка цукрової пудри, 140 г борошна.

Яйця поділяються на складові. Білки відправляються охолоджуватися, а жовтки змішують з половиною цукрового піску і розтопленим маслом.
У масу поступово всипається борошно, ложкою тісто вимішується, яке далі викладається у форму. Обов’язково потрібно сформувати високі бортики (не менше 2 см). Ємність з тістом відправляється в холод на 25 хвилин.
Сир розтирається з рештою цукром, після чого до нього акуратно втручаються збиті до міцної піни білки.
На охолоджене тісто викладаються ягоди і присипаються цукровою пудрою. Зверху відправляється білково-сирний крем.
Випікається частування 55 хвилин.
Перед подачею пиріг додатково можна посипати цукровою пудрою.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13