Пиріг з сиром – 13 смачних рецептів

З сиром та вишнями

Допускається використовувати як заморожені ягоди, так і цілі з варення. Крім вишні (180 г), буде використовуватися: 7 ст. л. цукрового піску, 2 добірних яйця, 60 г вершкового масла, стандартна пачка середньо жирного сиру, велика ложка цукрової пудри, 140 г борошна.

  • Яйця поділяються на складові. Білки відправляються охолоджуватися, а жовтки змішують з половиною цукрового піску і розтопленим маслом.
  • У масу поступово всипається борошно, ложкою тісто вимішується, яке далі викладається у форму. Обов’язково потрібно сформувати високі бортики (не менше 2 см). Ємність з тістом відправляється в холод на 25 хвилин.
  • Сир розтирається з рештою цукром, після чого до нього акуратно втручаються збиті до міцної піни білки.
  • На охолоджене тісто викладаються ягоди і присипаються цукровою пудрою. Зверху відправляється білково-сирний крем.
  • Випікається частування 55 хвилин.
  • Перед подачею пиріг додатково можна посипати цукровою пудрою.

    Дивіться також:  Зефір домашній – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху