Яблучний пиріг з пісочного тіста
На маргарині випічка завжди виходить не тільки смачним, але і бюджетної.
Пісочне тісто відмінно поєднується з яблучною начинкою. Крім пачки вершкового маргарину, потрібно використовувати: 180 г цукру, 1 ч. л. розпушувача, 450 г пшеничного борошна, 3 яйця, 6 яблук.
- Яйця з цукром збиваються до появи невеликої піни. У масу відправляється маргарин кімнатної температури.
- Всі інгредієнти розминаються до однорідної маси.
- Невеликими порціями в майбутнє тісто всипається борошно.
- Маса замішується і від неї відділяється 1/3 частина.
- Велика частина тесту викладається в чашу пристрою, змащену жиром. Потрібно зробити невеликі бортики.
- Яблука дрібно нарізати кубиками і висипаються поверх тіста.
- Залишилася маса нарізають квадратиками і викласти на фрукти в хаотичному порядку.
- Частування готується в режимі «Випічка» 55 хвилин.
Квадратики меншої частини тесту створять на пирозі красиву сітку.