Пиріжки з гарбузом – 8 рецептів приготування

Готуємо в духовці

Пиріжки з гарбузом в духовці відрізняються особливою ароматностью, що поєднує запахи здоби і запеченого гарбуза. Крім естетичного задоволення, такий десерт виявляється дуже корисний для здоров’я, оскільки зберіг всі корисні властивості гарбуза.

Готуються вироби з таких продуктів:

  • гарбуз – 400 г;
  • борошно – 2 рази більше;
  • вершкове масло – 100 г;
  • молоко – 350 мл;
  • дріжджі – маленький пакетик;
  • цукор – 200 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль.

Щоб випекти до чаю ароматний десерт:

  • В злегка підігрітому молоці розчиняють ½ цукру, дріжджі і 100 г борошна.
  • Через 20 хвилин в опару забиваються яйця, додайте розтоплене масло, борошно і сіль.
  • Вимісити м’яке тісто нарізати шматочками, з яких робляться коржі.
  • В середину заготовок викладається начинка з тертого гарбуза і половини цукру, що залишився.
  • Сформований пиріжки викладаються на застелений пергаментом деко, де підходять близько 20 хвилин.
  • Після того як вироби за 25 хвилин испекутся при 200°C, вони дістаються з духовки і поливаються сиропом, приготованим з цукру, що залишився і такої ж кількості води.
Дивіться також:  Пиріг з картоплею і куркою — 7 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху