Готуємо в духовці
Пиріжки з гарбузом в духовці відрізняються особливою ароматностью, що поєднує запахи здоби і запеченого гарбуза. Крім естетичного задоволення, такий десерт виявляється дуже корисний для здоров’я, оскільки зберіг всі корисні властивості гарбуза.
Готуються вироби з таких продуктів:
- гарбуз – 400 г;
- борошно – 2 рази більше;
- вершкове масло – 100 г;
- молоко – 350 мл;
- дріжджі – маленький пакетик;
- цукор – 200 г;
- яйця – 2 шт.;
- сіль.
Щоб випекти до чаю ароматний десерт:
- В злегка підігрітому молоці розчиняють ½ цукру, дріжджі і 100 г борошна.
- Через 20 хвилин в опару забиваються яйця, додайте розтоплене масло, борошно і сіль.
- Вимісити м’яке тісто нарізати шматочками, з яких робляться коржі.
- В середину заготовок викладається начинка з тертого гарбуза і половини цукру, що залишився.
- Сформований пиріжки викладаються на застелений пергаментом деко, де підходять близько 20 хвилин.
- Після того як вироби за 25 хвилин испекутся при 200°C, вони дістаються з духовки і поливаються сиропом, приготованим з цукру, що залишився і такої ж кількості води.