Пиріжки з гарбузом – 8 рецептів приготування

З начинкою з гарбуза і рису

Начинка з гарбузом і рисом дозволяє приготувати дуже смачні дієтичні пиріжки, використавши при цьому абсолютно звичайні продукти:

  • гарбуз – 500 г;
  • відварений рис – 200 г;
  • борошно – 1 кг;
  • вершкове масло – 50 г;
  • кефір – 480 мл;
  • маргарин – 150 г;
  • цукор – 100 г;
  • сода, сіль, перець і лимонний сік.

Етапи підготовки:

  • У глибокій мисці перемішати борошно, кефір, нарізаний шматочками маргарин, сіль і гашене соком сода.
  • Вимісити до м’якості тісто загортається в харчову плівку і залишається в теплі на 15 хвилин.
  • З шматочків гарбуза, цукру, розсипчастого рису і перцю готується начинка, яка викладається на коржі з тіста.
  • Сформовані вироби перед відправкою в духовку на 25 хвилин проколюються зверху виделкою.
Дивіться також:  Швидкий пиріг на кефірі – 10 простих і смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху