З начинкою з гарбуза і рису
Начинка з гарбузом і рисом дозволяє приготувати дуже смачні дієтичні пиріжки, використавши при цьому абсолютно звичайні продукти:
- гарбуз – 500 г;
- відварений рис – 200 г;
- борошно – 1 кг;
- вершкове масло – 50 г;
- кефір – 480 мл;
- маргарин – 150 г;
- цукор – 100 г;
- сода, сіль, перець і лимонний сік.
Етапи підготовки:
- У глибокій мисці перемішати борошно, кефір, нарізаний шматочками маргарин, сіль і гашене соком сода.
- Вимісити до м’якості тісто загортається в харчову плівку і залишається в теплі на 15 хвилин.
- З шматочків гарбуза, цукру, розсипчастого рису і перцю готується начинка, яка викладається на коржі з тіста.
- Сформовані вироби перед відправкою в духовку на 25 хвилин проколюються зверху виделкою.