Пиріжки з гарбузом та яблуками
Цікавий рецепт зі смачною начинкою виконується з:
- 1 кг дріжджового тіста;
- такої ж кількості яблук;
- 500 г гарбуза;
- ½ Лимона;
- склянки цукру;
- шматочки масла.
В процесі приготування:
- Гарбуз і очищені яблука нарізати кубиками. Фрукти слід збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли. В іншому випадку начинка буде не янтарно-золотистого кольору, а коричневого, як повидло.
- У каструлі розтоплюється шматок масла, до якого потім додається цукор.
- Далі в ємність викладаються фруктово-овочеві кубики.
- Тушкується начинка до випаровування рідини на повільному вогні.
- З тіста готують невеликі кругляш, на які викладається остигнула начинку.
- Виліплені пиріжки накриваються рушником вже на деку, де і підходять близько півгодини.
- Вироби випікаються 25 – 30 хвилин в розігрітій до 180°C духовці.