Пиріжки з гарбузом – 8 рецептів приготування

Пиріжки з гарбузом та яблуками

Цікавий рецепт зі смачною начинкою виконується з:

  • 1 кг дріжджового тіста;
  • такої ж кількості яблук;
  • 500 г гарбуза;
  • ½ Лимона;
  • склянки цукру;
  • шматочки масла.

В процесі приготування:

  • Гарбуз і очищені яблука нарізати кубиками. Фрукти слід збризнути лимонним соком, щоб вони не потемніли. В іншому випадку начинка буде не янтарно-золотистого кольору, а коричневого, як повидло.
  • У каструлі розтоплюється шматок масла, до якого потім додається цукор.
  • Далі в ємність викладаються фруктово-овочеві кубики.
  • Тушкується начинка до випаровування рідини на повільному вогні.
  • З тіста готують невеликі кругляш, на які викладається остигнула начинку.
  • Виліплені пиріжки накриваються рушником вже на деку, де і підходять близько півгодини.
  • Вироби випікаються 25 – 30 хвилин в розігрітій до 180°C духовці.
Дивіться також:  Торт Кучерявий пінчер – 8 покрокових рецептів
Прокрутка до верху