Пиріжки з гарбузом – 8 рецептів приготування

З додаванням м’яса

Начинка з гарбуза універсальна і чудово поєднується навіть з м’ясним фаршем.

Для приготування виробів знадобиться:

  • листкове тісто – 400 г;
  • фарш – 350 г;
  • гарбуз – 150 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль, перець – за смаком.

При підготовці слід дотримуватися наступної схеми:

  • З овочевих кубиків, фаршу, солі і перцю готується начинка.
  • Тісто розморожується і ріжеться ромбиками, з яких формуються пиріжки.
  • Випікання здійснюється до золотистого кольору виробів при 200°C.

Пиріжки з сиром і гарбузом

Солодка випічка з начинкою, багатої вітамінами, але й таким важливим елементом, як кальцій, припаде до смаку всім мешканцям і гостям.

Виповнюється рецепт з:

  • 700 г дріжджового тіста;
  • 400 г гарбуза;
  • 300 г сиру;
  • 70 г кураги;
  • цукру (за смаком) і кориці.

Схема підготовки полягає у виконанні простих кроків:

  • Гарбуз нарізати кубиками, курага – невеликими шматочками.
  • Кисломолочний продукт змішується з овочами, сухофруктами, цукром і корицею.
  • З тіста робиться джгут, який нарізають шматочками для майбутніх порцій десерту.
  • Формуються пиріжки і випікається при 180°C протягом 25 хвилин.
Дивіться також:  Торт «Зебра» — 10 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху