З додаванням м’яса
Начинка з гарбуза універсальна і чудово поєднується навіть з м’ясним фаршем.
Для приготування виробів знадобиться:
- листкове тісто – 400 г;
- фарш – 350 г;
- гарбуз – 150 г;
- цибуля – 2 шт.;
- сіль, перець – за смаком.
При підготовці слід дотримуватися наступної схеми:
- З овочевих кубиків, фаршу, солі і перцю готується начинка.
- Тісто розморожується і ріжеться ромбиками, з яких формуються пиріжки.
- Випікання здійснюється до золотистого кольору виробів при 200°C.
Пиріжки з сиром і гарбузом
Солодка випічка з начинкою, багатої вітамінами, але й таким важливим елементом, як кальцій, припаде до смаку всім мешканцям і гостям.
Виповнюється рецепт з:
- 700 г дріжджового тіста;
- 400 г гарбуза;
- 300 г сиру;
- 70 г кураги;
- цукру (за смаком) і кориці.
Схема підготовки полягає у виконанні простих кроків:
- Гарбуз нарізати кубиками, курага – невеликими шматочками.
- Кисломолочний продукт змішується з овочами, сухофруктами, цукром і корицею.
- З тіста робиться джгут, який нарізають шматочками для майбутніх порцій десерту.
- Формуються пиріжки і випікається при 180°C протягом 25 хвилин.