Пиріжки з гарбузом – 8 рецептів приготування

З листкового тіста

Коли часу в обріз, а гості на порозі, варто звернутися до перевіреного і дуже швидкому рецептом ситних пиріжків з начинкою з осіннього овоча з сиром.

Для приготування потрібні:

  • ½ Кг гарбуза;
  • грам 100 сиру «Чеддер»;
  • 2 яйця;
  • 800 г листкового тіста;
  • 1 цибулина;
  • трохи томатної пасти, олії, солі і спецій.

Схема підготовки полягає у виконанні таких маніпуляцій:

  • Півкільця цибулі пассеруются близько 5 хвилин, після яких в сковороду додаються кубики осіннього овоча. Продукти заливаються 150 мл води з розведеними в них 2 ложками пасти, сіллю і перцем.
  • Після 10 хвилин гасіння начинка отставляется для остигання.
  • В охолоджену масу додається тертий сир.
  • Тісто розкочується, нарізане порційними ромбами, які змазують яйцем.
  • Начинка викладається на отримані заготовки. Формуються трикутні пиріжки.
  • Випікаються кулінарні вироби протягом третини години.
Дивіться також:  Сирні булочки – 8 рецептів, як приготувати м’які і ніжні домашні булочки
Прокрутка до верху