З листкового тіста
Коли часу в обріз, а гості на порозі, варто звернутися до перевіреного і дуже швидкому рецептом ситних пиріжків з начинкою з осіннього овоча з сиром.
Для приготування потрібні:
- ½ Кг гарбуза;
- грам 100 сиру «Чеддер»;
- 2 яйця;
- 800 г листкового тіста;
- 1 цибулина;
- трохи томатної пасти, олії, солі і спецій.
Схема підготовки полягає у виконанні таких маніпуляцій:
- Півкільця цибулі пассеруются близько 5 хвилин, після яких в сковороду додаються кубики осіннього овоча. Продукти заливаються 150 мл води з розведеними в них 2 ложками пасти, сіллю і перцем.
- Після 10 хвилин гасіння начинка отставляется для остигання.
- В охолоджену масу додається тертий сир.
- Тісто розкочується, нарізане порційними ромбами, які змазують яйцем.
- Начинка викладається на отримані заготовки. Формуються трикутні пиріжки.
- Випікаються кулінарні вироби протягом третини години.