Пиріжки з картоплею і грибами – 8 покрокових рецептів, як зробити смачні пиріжки

Печені пиріжки з картоплею і грибами

Повітряні і апетитні пиріжки на основі бездріжджового тіста готуються з таких складових:

  • яйця – 4 шт.;
  • сметана – 125 г;
  • цукор – 100 г;
  • олія соняшникова-250 мл;
  • вода – аналогічний обсяг;
  • борошно – скільки візьме;
  • картопля – 600 г;
  • гриби – в 2 рази менше;
  • масло вершкове – шматочок;
  • сіль.

Приготування здійснюється за наступною схемою:

  • Бульби картоплі відварюються і пюрируются з шматочком вершкового масла.
  • Гриби ріжуться, обсмажуються і змішуються з пюре.
  • З яєць, сметани, олії, води, цукру і борошна замішують тісто. Воно відразу розкочується і ріжеться на квадрати, з яких разом з начинкою формуються пиріжки.
  • Вироби випікаються до утворення скоринки при 200°C.
Дивіться також:  Курка в горщиках – 14 рецептів приготування