Пиріжки з картоплею і грибами – 8 покрокових рецептів, як зробити смачні пиріжки

Готуємо з сирною основи

Оригінальний рецепт приготування пиріжків з картоплею і грибами на основі сирного тіста.

Для виконання потрібні:

  • 160 г борошна;
  • 30 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 400 г сиру;
  • 15 г цукру;
  • 5 бульб картоплі;
  • 200 г грибів;
  • цибулина;
  • сода на кінчику ножа;
  • трохи солі.

Покрокова інструкція:

  • З борошна і сиру, змішаного з яйцями, цукром, дрібкою солі і гашеного оцтом содою, тісто вимішується.
  • Картопля відварюється і товчеться.
  • Подрібнені цибулю і гриби обсмажують з сіллю і спеціями, а потім змішуються з картоплею.
  • З тіста формуються коржі, в центр яких міститься начинка.
  • Ліпляться пиріжки, а потім обсмажуються на великій кількості соняшникової олії.
Дивіться також:  Риба ряпушка – що за риба? 7 рецептів приготування