Пиріжки з лаваша на сковороді і в духовці – 8 швидких рецептів

Пиріжки з лаваша з капустою

Пиріжки з лаваша з капустою соковиті і хрусткие, ситні і легкі. Особливо смачні вони з молодою капустою, але деякі люблять додавати трохи квашеної для пікантності і кислинки. Підсмажити пиріжки легко дуже швидко, якщо з вечері збереглося небагато тушкованої капусти.

Нам потрібні:

  • 2 пласта лаваша;
  • пучок зелені (кінза, петрушка, кріп, зелена цибуля);
  • капуста – 300 г;
  • 2 яйця;
  • сіль за смаком;
  • 30 г вершкового масла;
  • соняшникова олія для смаження.

Як будемо готувати:

  • Капусту дрібно шаткуємо, тушкуємо на олії до м’якості. Наприкінці додамо зелені, трохи вершкового масла: так начинка вийде соковитою, кремово-вершковою.
  • На один пласт лаваша викладаємо капусту, прикриваємо другим листом і ріжемо на великі квадрати (10 на 10 см).
  • Яйця збиваємо з сіллю. Мочаємо квадрати в яйце і тут же викладаємо на сковорідку.
  • Дамо одне стороні просмажиться, перевертаємо на другу.

Готовим пиріжкам дайте трохи охолонути. Їмо з молоком, чаєм або домашнім компотом.

Дивіться також:  Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху