Пиріжки з лаваша з капустою
Пиріжки з лаваша з капустою соковиті і хрусткие, ситні і легкі. Особливо смачні вони з молодою капустою, але деякі люблять додавати трохи квашеної для пікантності і кислинки. Підсмажити пиріжки легко дуже швидко, якщо з вечері збереглося небагато тушкованої капусти.
Нам потрібні:
- 2 пласта лаваша;
- пучок зелені (кінза, петрушка, кріп, зелена цибуля);
- капуста – 300 г;
- 2 яйця;
- сіль за смаком;
- 30 г вершкового масла;
- соняшникова олія для смаження.
Як будемо готувати:
- Капусту дрібно шаткуємо, тушкуємо на олії до м’якості. Наприкінці додамо зелені, трохи вершкового масла: так начинка вийде соковитою, кремово-вершковою.
- На один пласт лаваша викладаємо капусту, прикриваємо другим листом і ріжемо на великі квадрати (10 на 10 см).
- Яйця збиваємо з сіллю. Мочаємо квадрати в яйце і тут же викладаємо на сковорідку.
- Дамо одне стороні просмажиться, перевертаємо на другу.
Готовим пиріжкам дайте трохи охолонути. Їмо з молоком, чаєм або домашнім компотом.